Szaszłyk po szlachecku z polędwiczki wieprzowej, z wędzonymi śliwkami i winnym sosem, podany z pieczonym jabłkiem i chrzanem
Polędwica wołowa z sosem kaparowo – rozmarynowym na oliwie, podana z grillowaną cukinią
Filet z kaczki z jabłkami w majeranku, podany z brusznicą i czerwoną kapustą z rodzynkami na winie
Golonka z rusztu pieczona w ziołach i piwie wedle wagi, podana z musztardą, domowym chrzanem i ogórkiem kiszonym; do golonki polecamy kufel piwa
Górski pstrąg „po pastersku” (bez ości) marynowany w ziołach, pieczony w ogniu na ruszcie, podany z chrzanem, pieczonym jabłkiem z brusznicą, wedle wagi
Stek z dzika w jałowcowej zaprawie, podany z sosem jałowcowym i czerwoną kapustą z rodzynkami na winie
Dania z grilla podawane są z grillowanymi ziemniakami z masłem i koperkiem.
Strona wykorzystuje pliki cookies:
Pomagają nam one w lepszym dostosowaniu naszej witryny do Twoich potrzeb i preferencji. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.